Hotell bokat för weekend i Köpenhamn

Nu har vi bokat hotell i Köpenhamn för vår korta weekend i den danska huvudstaden. Vi åker dit helgen efter midsommar och anländer vid lunchtid på fredagen den 27 Juni och åker hem igen på söndagskvällen. Vi har länge planerat att göra något och Köpenhamn har varit ett attraktivt alternativ då det går snabbt att ta sig dit, billigt med alkohol och det verkar vara en trevlig stad om vädret är på topp (och det får vi hoppas).

Hotellet vi ska bo på är Copenhagen Star Hotel och ska vara ett väldigt centralt hotell nära tågstationen. Så det blir enkelt att ta sig dit med tåg, vilket det lär bli. Vi hittade och bokade hotellet genom Hotell Köpenhamn som är en trevlig reseguide om du vill få hjälp med hotellbokning och samtidigt läsa om vad du kan göra i staden.

Flyget är inte bokat än men det lär bli genom flygresor.se som känns som det självklara valet när man går runt och nynnar på deras reklam 🙂

På fredagen när vi anländer blir det främst att ta en titt på staden och sedan kolla in vad Köpenhamn har för nattliv. Vi kommer helt enkelt reka till lördagens stora festkväll.

Lördagen lär bli en lång dag på Strøget i Köpenhamn med shopping och avkopplande stunder på diverse restauranger och barer. På eftermiddagen planerar vi sedan att anlända till Tivoli och spendera resten av dagen där tills det är stängning. Sedan lär det bli att vända tillbaka mot Strøget för att avsluta dagen på någon bar och nattklubb.

Söndagen är inget bestämt än, men här kommer vi ta sovmorgon och sedan bege oss ut för att ta del av något museum eller se något kulturellt. Vårt hotell ligger ju så centralt så det bör inte vara svårt att hitta något att göra.

Millie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *