Jaga julklappar i tid i år

julklappar under granen

I år har jag äntligen varit ute i god tid när det gäller julklapparna och jag har redan köpt ungefär 80% av alla julklappar. Det finns några enstaka julklappar kvar att handla där bland annat en till julklappsspel för oss vuxna kvarstår.

Jag får se om jag avslutar med en sista shoppingrunda i stan eller om jag beställer online. Jag måste erkänna att jag köpt en hel del online i år. Jag tror jag passade på att köpa 3 julklappar på Black Friday och sparade där en slant samtidigt som jag fick tag i något som normalt sätt är dyrare än vad jag tänkte ge för. Och det är ju superkul!

Men att bege sig in i stan en dag när man inte har något annat att göra är rätt trevligt. Bara glida runt och suga in julstämningen som man kan få i stan.

Millie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *