Köpa en bäddfåtölj i julklapp till sig själv?

Bäddfåtölj

Exempel på en riktigt snygg bäddfåtölj

Ge sig själv julklappar brukar vara populärt här då det är en perfekt anledning att kunna unna sig något extra inför jul. En extra anledning att få handla något man kanske annars hade skjutit på.

Jag vill ha en bäddfåtölj som en extra sittplats i vardagsrummet samtidigt som man har en smidig sovplats att ta fram när någon skulle behöva det. Det är ofta vi haft middagsbjudning och där det funnits en vän som slängt sig på soffan för natten men detta är inte så smidigt och drygt att bädda.

En bäddfåtölj är däremot inte alls så stor som en soffa och går ändå att göra om till en smidig sängplats. Det finns faktiskt riktigt snygga modeller som skulle passa in i de flesta vardagsrum.

Sweef har en modell som de kallar för ormen som jag tycker är riktigt snygg och modern. Men det finns även andra modeller som jag kan tänka mig att ha.

De är heller inte extremt dyra utan man kan få en riktigt schyst bäddfåtölj för 3000 – 4000 kronor. Inte nog med att det ger en sovplats utan bidrar även till en härligt extra sittplats om man skulle slå sig ner i vardagsrummet.

Skulle du kunna tänka dig att investera i en bäddfåtölj? Visste du att det fanns?

Millie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *