Köper årets julklapp två år försent

Årets julklapp 2016 var ju VR-glasögon och året innan dess var det robotdammsugaren. Men nu har jag valt att köpa det som var årets julklapp året innan dess, alltså 2014. Det är ett aktivitetsarmband som jag valt att köpa till mig själv för att bättre få en koll på hur aktiv jag är under dagen och hur hårt jag tränar.

Jag kommer ihåg när aktivitetsarmbandet blev årets julklapp men jag var inte så imponerad av de modellerna som fanns ute då. Jag tyckte funktionerna inte kändes helt kompletta och batteritiden var rätt usel. Dessutom var långt ifrån alla modeller snygga och det är ju också viktigt om man ska ha på sig den hela tiden.

Nu har jag valt att köpa en Fitbit Charge 2 som ska få lov att följa med mig under dagarna och det ska bli extra kul att se statistik från sin träning även om jag mest gymmar och är med på ett och annat spinningpass. Jag har tittat runt på olika modeller men tydligen verkar Fitbit Charge 2 vara ett bra aktivitetsarmband jämfört med många andra modeller där vissa dras med problem.

Jag har tidigare spanat på träningsklockor men jag tycker de känns onödigt avancerade för mig. Jag behöver inte alla de funktionerna utan jag är mer intresserad av att min hälsa hålls på rätt kurs så att säga och då tror jag ett aktivitetsarmband är en smidigare produkt.

Millie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *