Tack kära bror för julklappen

Min kära bror kom hem från USA under julen och det är så kul att få träffa honom. Det är lite sorgligt att man träffas maximalt 1-2 gånger per år nu när han bor i staterna och även om han har gjort det i 3 års tid nu tycks jag inte riktigt vänja mig vid det.

Fördelen är väl att jag tycker julfirandet är bättre för han brukar ta semester så han är hemma i nästan 2 veckor och det är fantastiskt kul och kärleksfullt på ett sätt man trodde max växt ifrån.

Hur som helst så gav han mig en fin jultröja i vintras i julklapp. Det var med en viss skeptisk känsla jag tackade så mycket för den för jag skulle aldrig köpt en sådan själv.

Sedan dess bar jag den ett par gånger i mellan dagarna och en gång efter nyår och sen har jag haft den på hemma lite till och från nu efter jul när man ändå har en bestående känsla av vinter över Sverige så har den inte varit helt opassande.

Jag måste ändå säga att den har växt på mig och jag gillar den verkligen nu. Jag trodde jag aldrig skulle gilla dessa fula jultröjor som de egentligen är men nu känner jag helt annorlunda vilka även ger den där tacksamheten till min bror. Tack för den fina jultröjan! Den ska bäras med stolthet under hela december månad (om jag inte sliter ut den innan midsommar).

Bilden ovan visar en jultröja som är väldigt lik den jag fick. Har tyvärr ingen egen bra bild att visa men ville hitta någon som var så lik som möjligt.

Millie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *